28.4.10

belki de

hayatımın son 5 vizesi kalmıştır. 
temmuzda herşey bitmiş olacaktır.
nolur öyle olsun.

25.4.10

huzur

bana burda böyle sevdiğimle/sevdiklerimle huzur dolu uykular nasip et yarabbim
bu gencayı da sahibine bağışla 
dinimiz amin.

dumçıktıs

bulursan dinle bu yandakini, değişiklik yap biraz, pek keyifli.
bulamazsan da bana gel ben buldururum sana.
bi de ne yalan söyliyim tnk'nin albümünü kardem'den daha çok sevdim. ankara işte daşından doprağından yetenek fışkırıyor(oha ne dedim? fışkı dedim. hayır lan fışkırmak dedim)
bide bişey isticem senden boş vaktin olursa bana dua etsene. şu boktan okul bitsin artık ya uğraşmak istemiyorum daha fazla (he mezun olcanda nolcak diyosun di mi? sıkıntı her zaman mevcut ama ben kendimi okul dışındaki canavarla savaşmaya hazır hissediyorum. yok lan. hissetmiyorum. sadece intörn olayım da bir yıl kafam rahat kpss, üds, ales falan uğraşiyim istiyorum. kısa zamanlı planlar yani, uzun vadeye yayınca malum hayalkırıklığı.)
5 mayısı bekliyorum. beklemedeyim. belki 5inden sonra ziyeretinize gelirim, bi adalar turu yaparız, bir rum meyhanesinde sabahlarız. belki istiklalde oluruz ya da kadıköyde ya da eskişehirdeyizdir belki. hatta daha da çıldırıp güneye ineriz ya da kuzeyin çocukları oluruz.
neyse bu zımbırtılar için ders çalışmam lazım ki kafam ve vicdanım rahat olsun di mi?
o zaman let's go babe.

23.4.10

entarisi ala benziyor, şeftalisi bala benziyor

  • ooh lan şu an ço güzel biyerdeyim. önümde deniz arkamda orman. elimin altında internet. arka fonda piiz ve tnk.  yok an deniz yalan deniz yerine göl var ama diğer yazdıklarım doğru valla bak. bilgisayarın kamerasından fotoğraf çekmeyi becerebilseydim çekip koycaktım ama olmadı beceremedim lan.
  • bugün sıradan insanlar içün küçük ama bizim için büyük bi gündü. meşhuur bedükdansı sahnelendi bugün. valla çocuklar pek şahaneydi olm. çok duygulandım. sevgili poçik ve şey ellerine emeklerine sağlık. bedük bizim şenliklere de geliyomuş automatic çalarken yırtık dondan fırlar gibi sahneye çıkan 3 mal görürseniz onlar biziz. yabancı değil, paniğe gerenk yok.
  • laaan döt telefon etti tam da bu yazıyı yazarken. haspam kuşadası'nda bana nispet yapıyo.  demirbey de yanında gençmühendisler teknik gezide. genç baytarlar nerede?
  • larien de yüzüme vurmuş zaten safsın diye. safım, temizim olm. sizin içiniz fena. 
  • bide doğumdan 40 aldım. sıçmık.
  • çok küfredesim var ama içimden ediyorum. nihahah.
  • hadi sıkıldım yazmicam daha. sonra öperim gözlerinizden.
  • hoff bide ben memleketi özledim. yaz gelse de gitsem ya. bi ölüdeniz havası alsam ya. hoof.
  • yok yok o ben değilim gerçekten. hala 7 tane vizesi olan ben değilim. yoo yo. nayır nolamaz.

11.4.10

hep destek tam destek ou yeağ

Efenim şimdi bu bizim cankuş Demirbey göstermiş bir cesaret atmış kendini kurtlar sofrasına. Boyuna posuna bıyığına bakmadan adaylığını koymuş bö!2010 kişisel bloglar kategorisine. Ne yapalım bize de onu bu zor günlerinde yalnız bırakmamak düşer. 

Dolma Biber Tezgahı'nı Yayma ve Demirbey'i Destekleme Cemiyeti iftiharla sunar:
http://dolmabibertezgahi.blogspot.com/

bö!2010 sayfasına gidip 2dakika süren bir üyelik alarak oylamaya katılabilirsiniz dilber dudakları, hanım göbekleri, kadınbutları.

*evet reklamları izlediniz bugünlük bu kadar. yayında ve yapımda emeği geçen herkesi gıdıklıyorum. atlara ve nallara dönüyorum. ayarımı bozmayın yoksa kayarım diyorum. mihanikiyetim bozuldu hata veriyorum a dostlar. canını seven kaçsın. can kim tanımıyorum. öhüe sevdicek birazdan bursaya gidiyo, cumaya bizim evde çılgın bir tekila partisi var, kuzen ygs'de derecelenme yolunda, bende böyle takılıyorum işte.