20.3.10

ben sıkıldığım zamanlar yazıyormuşum

  • tabikide 2 kez üstüste yazılarımı kaydetmeden, yayınlamadan hata veren blogger'a kızdığımdan yazmamazlık yapmıyorum. hiç ilgisi yok! hah uyuz blogger yüzünden yazmıyorum tabikide ayrıca tumblr'ın gözünü seveyim.
  • garip garip işlerle uğraşıyorum bu ara. hepsi boş işler yalnız ha sakın ciddiye alma. dünyanın en boş en gamsız en rahat insanı olcam o derece genişlik yani(nerdeee)
  • mesela şu an sırf ders çalışmamak için yazan ben değilim. hatta geçen gün sevdiceği internet ve bilgisayarla kandırıp 1 saat beni beklemesini isteyen de ben değildim. yok canım sevdicek blogumu tabikide görmedi!
  • hah. gördü tabi hatta ben kendi ellerimle açtım. ben o bi saat derslerde sürünürken o da bi güzel okumuş herbişeyi.
  • herneyse fazla yazasım yok bu ara. havalar ısınsın, çayır çimen gezelim, huzurlu olalım, sınavlarımız güzel geçsin, o konser senin bu konser benim gezelim, hoplayalım zıplayalım dostlarla budur yani tek istediğim daha ne olsun.
  • yok lan okul bitsin yeter şimdilik.
  • dün akşam if orucumu bozdum. afedersin çük kadar mekan. şaka şaka. ben boşken gittim gördüm, sevdicek çay ısmarladı mekanında.
  • peki bu akşam aptal bi dersin dahada aptal quizi yüzünden kaçırdığım dengesiz herifler konserine mi yanayım, sevdicekle eğlenip coşamamaya mı yoksa annemin izmire gitmekten vazgeçip kızlarla haylini kurduğumuz geleneksel pijama-alkol gecesinin yalan olmasına mı yanayım. ha ne dersin dostum? 
          hadi söylemesi senden yanması benden.  çok pis yanarım vallaha bak.

4 yorum:

Demirbey dedi ki...

birinci madde için konuşuyorum,yazdıkların kaybolmaz.kayıtları düzenle dediğinde taslak olarak liste içinde daha önceden yazdığın şeylerin orada hala durduğunu görürsün

küçükmübaşir dedi ki...

ah dostum bende biliyorum. ama yok işte taslak olarak bile kaydetmemiş. o yazıya dair sadece başlığı kaydetmiş, gerisi boş. ikinci yazıdan da eser yok.

l b dedi ki...

olsun bu da böyle güzel olmuş.
ama tumblr var diye ekme burayı. üzülürüm bak.
ve bahar come as you are artık.

poçik dedi ki...

senide sevdicekinide sewerm ben:) olsun bebeğim hiçmi hiç önemli diil acasını çıkarcaz bi haftalık zmnlarmz olcak hatırlatrm:)