11.4.10

hep destek tam destek ou yeağ

Efenim şimdi bu bizim cankuş Demirbey göstermiş bir cesaret atmış kendini kurtlar sofrasına. Boyuna posuna bıyığına bakmadan adaylığını koymuş bö!2010 kişisel bloglar kategorisine. Ne yapalım bize de onu bu zor günlerinde yalnız bırakmamak düşer. 

Dolma Biber Tezgahı'nı Yayma ve Demirbey'i Destekleme Cemiyeti iftiharla sunar:
http://dolmabibertezgahi.blogspot.com/

bö!2010 sayfasına gidip 2dakika süren bir üyelik alarak oylamaya katılabilirsiniz dilber dudakları, hanım göbekleri, kadınbutları.

*evet reklamları izlediniz bugünlük bu kadar. yayında ve yapımda emeği geçen herkesi gıdıklıyorum. atlara ve nallara dönüyorum. ayarımı bozmayın yoksa kayarım diyorum. mihanikiyetim bozuldu hata veriyorum a dostlar. canını seven kaçsın. can kim tanımıyorum. öhüe sevdicek birazdan bursaya gidiyo, cumaya bizim evde çılgın bir tekila partisi var, kuzen ygs'de derecelenme yolunda, bende böyle takılıyorum işte.

4 yorum:

l b dedi ki...

tekila tekila.
severim var ya.

Demirbey dedi ki...

bıyık kategorisi açılsa tek aday girer toplardım ödülleri,kısmet değilmiş.şimdi oy lazım,sen de ince bi insansın,ingilizcesi neat,daha hoş.yani "you re so neat" be gülüm.çoteşekkür ederim.

küçükmübaşir dedi ki...

@larien
misafir ol gel bana
tekilalar açayım sana sevgili larien.

@demirbey
ne demek demirbey kaç yıllık komşuyuz şurda, takipçilik yetmedi damat olarak ailemize katıldın. seni desteklemeyeyim de kimleri destekleyeyim.

Damlo dedi ki...

ben çözemedim blogun yeni halini, yaşlanıorum mu ne :S