24.7.09

haydi biraz heycanlanalım. kalbimiz küt küt atsın. gülelim, neşelenelim. gizem'in kedisiyle oynayalım mesela. çay içelim bahçede. operasyon gelince doluşalım salona tüm hazırlıkları yapıp hocayı bekleyelim. öğrenelim, uygulayalım. otelde oynaşalım. odada yayılalım. sıkılınca balkona çıkıp derin bir nefes alalım. traş yapıp kaşınalım tüm gün. sadece bakışarak anlaşalım. birlikte şarkı söyleyelim. gözgöze gelince istisnasız gülümseyelim. ne dersin?

2 yorum:

ziabbs dedi ki...

ne gerek var der bir yanım. sıkılmıştır hayattan,değildir eskisi gibi artık bu yanım.beklemediği şeylerle karşılaşmıştır yine.ama biliyor hala, bitecek,geçecek bu da.ama şimdi deli gömleği'nin şarkıda dediği gibi 'hayat eskisi gibi değil.hiç canım istemiyor düşünmek.hiç canım istemiyor yürümek.sadece sessizliği duymak isterdim.' bir tavır sergilemekte.
evet.diğer yanım.sessiz bu aralar.o kadar girişimine rağmen hala kurtulamadıgı diger yanıma iyi davranmakta,onun istediği gibi davranmakta.ama her geçen gün içini kemiren şeylerin fazlalaştıgını da görmekte, farketmekte. ama boşverilmişlik var.savaş var.savaş.hep oldugu gibi de hiç galip yok.hep maglubiyet.olsun.'Yensek de yenilsek de en büyük bizim takım' öyle midir? ne kadar karmaşık olmuş böyle.

Damlo dedi ki...

ben o bakışa ölürüüüüüm