9.6.09

adem dinliyorum döne döne.


birkaç gündür ders çalışmama isteğim bugün okula gittiğimde geçer gibi olmuştu malum hepimiz sınav telaşındayız okulda, millet çalışıyo falan haliyle bir gaza gelme durumu, biraz mutlu hissetme yalnız değilim olum hissiyatına kapılma durumum söz konusu olmuştu ama eve adım attığım andan itibaren kendilerinden haber alamadık bir daha.

şu an ders çalışıyor olmam lazım çünkü hala girmem gereken 10 adet finalim var. hatta şöyle ki yarın 1tane, perşembe 1tane ve cuma 1tane daha var. o zaman ben şu an ne yapıyorum? sınavdan geldim öğlen biraz bişeyler atıştırdım notları açtım önüme azcık okudum. sıkıldım, bilgisayarı açtm, internete girdim. blogları kolaçan ettim, taşucu-kıbrıs deniz otobüsü fiyatlarına baktım, facebookta aptal aptal oyun oynadım. sanki tatildeymişçesine yaşıyorum birkaç gündür. lakin tatile henüz çoook var. aradaki kıbrısıda tatilden sayamıyorum malesef o da başlı başına bir gerginlik sebebi çünkü. sonrasında hemen staj başlıyor zaten 15 ağustosa kadar. yolunuz bahçeli, anıttepe o taraflara düşerse yanıma uğramadan gitmeyin annem bi çay neyim ısmarlarım size yalnız bırakmayın beni.

neyse ben biraz daha çalışır gibi yapayım, bakteriler, proteinler, yağlar bilmem daha neler beni bekler.

vay a...

3 yorum:

cem dedi ki...

vay anasını ya

ziabbs dedi ki...

bir sınav daha geldi geçti.an itibariyle yarın iki perşembe bir olmak üzere üç sınavım kaldı.hesaplarım yanıltmazsa eger tek geçecegim ders yükseltmek için aldıgım ders gibi gözüküyor.yükselttim mi? olabilir.ama olmama ihtimali yüksek.
asıl diyecegim öyle okula gidip çalışan birilerini görünce çalışma şevki gelmesi durumunun geçerli olmadıgı.zira ben bugun okula erken gidip,çalışan birilerini görürüm de bende biraz çalışırım diye düşünürken,o çalışan insanlar görüntüsüne 5 dakika tahammül edebildim,sonrasında müziğe kaptırmış buldum kendimi.bir ara 'kundate' ile çıkıp iki göbek atasım gelse de 'sınıf burası,engel ol kendine' iç sesimle vazgeçtim.ahahaha

küçükmübaşir dedi ki...

vay anasını ya!
bu aralar böyle oldu hep dersten sınavdan söz eder oldum ama geçeceğini umuyorum.
sevgili ziabbs ben iç sesime kulak vermem bu konuda göbek atasım geldi mi zaman mekan tanımam atarım. içime atmam asla bu isteğimi (= gözün aydın ayrıca en azından sonu görünmüş seninkilerin o göbecikleri sen atmayacaksında kimler atacak söyle bana.