22.6.09



ama herkes haftalardır
tatilin tadını çıkarırken bir bir şehri terkedip kızgın kumlardan serin sulara atlarken benim finallerimin hala devam ediyor olması sizce de acı verici değil midir?

*foto:

10 yorum:

Damlo dedi ki...

destekçinim küçükmübaşiiirr :(

Bora Soybelli dedi ki...

bu kriz ortamında senelik iznimin hayal olması yeterince koyarken, tatile çıkan insanların arkasından el sallamak dahada acı verici..

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

Ben daha Lisedeyim, üniversitede finalim var diyosun. Burdan bunları okumak öyle gıcık ki. Ben de istiyorum üniversiteli olmak :) :)

küçükmübaşir dedi ki...

@eğreltiotu, borart, terapist ayrı ayrı cevaplar yazıyordum ama baktım aslında tüm yazdıklarım ortak bir cevap olmuş bende birleştirmeye karar verdim.
öncelikle eğreltiotu çok teşekkür ediyorum desteğin için. geçen gün son fotoğraflarına bakarken kendim içinde dilemiştim okulum bir an önce bitse, işim gücüm olsa onlarla uğraşsam diye.
lakin bu sefer borart'ın da dediği gibi tatil tümüyle yalan olabilir. ama olsun sınavlardan o kadar bunaldım ki iş hayatının stresi daha çekici geliyor şu an.
ve sevgili terapist bencede üniversiteli olmalısın şimdi sorsan 3 ay tatil, kolay sınavlar vs. dönmek ister misin liseye diye ı-ıh cık yok istemem derim. ama elbet biticek o da sen keyfini çıkarmaya bak (.
(kendiyle çelişen insan)

cündebaz dedi ki...

izmirden, tatilin orta yerinden, kucak dolusu sevgilerle. AHAHA (:

ankara'da öğrenci olmak çok tırt bişey cidden. yaşıyorum, ordan biliyorum.

küçükmübaşir dedi ki...

eminim gıcık bir insan olduğunuzu da daha önce söyleyen olmuştur.

izmir mi ooh! kordonda benim için de bi bira içmezsen darılırım ona göre (.

Dilcun D. dedi ki...

Kolay gelsin, Haziran'in sonu geliyor, hala neyin finalini yapiyorlar allah askina?

Bodrum'dan mis gibi deniz kokusu ve kavunlu bitez dondurmasi gonderiyorum :)

küçükmübaşir dedi ki...

ama çok fenasınız kuzum.

(=

cündebaz dedi ki...

tatildeki bloggerlar olarak sendika falan kuralım derim ben, sosyal aktiviteden sosyal aktiviteye koşalım, küçühmübaşir ankara'nın tadına doyamazkene (:

(orda kene de vardır şimdi)

Onur Baykal dedi ki...

İlk ve son olarak 5 ay tatilimi yapıyorum. Bundan sonraki 3 sene boyunca sadece birer ay tatilim olacak. O yüzden şimdi nispet yapayım sonra sen intikamını alırsın