3.6.09

heman = ?erkekadam

sevgili blog n'oldu bil bakalım? az önce kainatın en güçlü adamı heman'in türkçe bölümlerini buldum sitelerden birinde. durur muyum hemen izlemeye başladım.

daha öncede
şurda bahsetmiştim heman ve shera'nın hayatımdaki öneminden. o sıralar istediğim gibi tam bölümleri bulamamıştım izlemek için. ama bugün tesadüfen karşıma çıktı aradığım site ve başladım izlemeye. bildiğin mutluluk hormonu salgılıyorum şu an yıllardır böyle tam bölüm izlememiştim çünkü.

çok duygulandım izlerken gerçekten. çünkü o grafikler, karakterler, çizgifilmin sonundaki mesaj kaygıları, heman'in her sahnede değişen saç boyutu gerçekten yaşlandığımı hatırlattı bana. ayrıca nasıl bir kuşak olarak yetiştiğimizi de düşünmeden edemedim.


unutmuşum bazı şeyleri. mesela iskeletorun yanındaki çirkin yaratığın adı : hayvanadam'mış. iskeletor ve heman'in kıyafetimsi şeyleride aynıymış.


ayrıca heman'i yaratan ekipte en az 1 türk olduğunu düşünüyorum. yani bunu düşündüren en basit örnek siyah kaşların ve kahverengi bıyıkların sahibi komutan. daha başka ayrıntılarda var bunu düşündüren.


neyse budur işte bu iç sıkıcı günümün renkli yanı.

öptüm.

p.s: bu çılgın nostajiyi yaşamak isteyenler burdan doyuma ulaşabilirler diye düşünüyorum.

2 yorum:

Nina Noctis dedi ki...

ayyy sailor moon var yaaa... :D
hastasıydım ben onun.. :P

küçükmübaşir dedi ki...

ehehe evet. ben sailor moon okuduğumda anlamaıştım görünce düştü jetonum (=