14.11.09

bu blogun yetkilisiyle görüşmek isteyen şey'e

aradığınız kişi hayattan kopmak üzeredir. 5haftaya yayılmış vizelerinin 7tanesini 6güne sığdıran öğrenci temsilcisi ve danışman hocasına sayıp sövmekte, yeni seçilen dekan yüzünden okulunun hiç bitmeyeceği inancına kapılmaktadır. yapamadığı birçok şey, gerçekleştiremediği birçok hayal,eksiklikleri immun sisteminin de zayıfladığı şu günlerde yüzüne birer tokat gibi inmektedir. sayılan ve sayılamayan birçok sebepten aradığınız kişinin depresyona girmesine ramak kalmıştır.
.

6 yorum:

şey dedi ki...

zamanında öğrenciyken bende 5 günde 10 (yazıyla on) sınava girerdim. az biraz deneyim sahibi oldum o yıllarda. tüm "plus"larımla yanında olduğumu belirtir ve seni depresyonlu halinlede sevdiğimi bilmeni ister gözlerinden hasretle öperim.

poçik dedi ki...

dostum hiç depresyona neyim girme lakin hiç yakışmıo sana bu haller... ama dorusunu sölemek gerekirse bu acı gerçeği bende tecrübe etmekteym önmzdeki hafta biri önemli dieri önemsiz olmamakla beraber bnm için daa az riskli olan iki sınawım olmasına rağmen keçilerime mukayet olmakta zorlanıorm eer biraz daa zorlarsam face deki o 5 saniyeliine bayılan keçiler war ya onlara dönüşedebilrm we işte ozmn hiç hoş olmaz:p önemli olan sınawım iktsat dostum we bi hayli konu war çalışmam gereken 3 gündür ona çalışıorm işte ama o kdr sıkıldmki beyn fonksiyonlarm algılamaz oldu işte o yüzden şimdi ÇGH yi izlemeye gidiorm insanlııma geri dönebilmek için:)) uzunda yazmşm ya nese ama bende seni gözlerinden öper hasretle yolunu beklerm:)))

Adsız dedi ki...

yeni dekan kim oldu yaaaa

küçükmübaşir dedi ki...

neden adsızsın ki, kimsin ki?

prof.dr.rıfkı hazıroğlu cicim yeni dekanımız.

Adsız dedi ki...

burgucuk ın içi burkulmustur:)))

küçükmübaşir dedi ki...

peki sen neden hala adsızsın?